in Jolly Joker

Vreau un premier condamnat penal!

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Nu știu de ce insistăm cu moftul ăsta că premierul desemnat nu trebuie fie condamnat penal. E o discriminare față de toți oamenii care au furat cinstit și constant în această țară. Mâine-poimâine veți avea absurda pretenție ca premierul să aibă ceva școală ori să știe o meserie.

Dacă a furat, înseamnă că e deștept, doar dacă a fost prins înseamnă c-a fost prost. Cu siguranță însă că, fiind propus de un mare partid politic, a fost mai mult deștept decât prost. 

În doilea rând, țara asta are nevoie de imagine și de la frunza Elenei a trecut ceva timp. ”There’s no such thing as bad publicity”. Un șef de guvern îmbrăcat în dungi, semnând ordonanțe de urgență cu cătușele la mâini ar fi concomitent pe toate posturile TV din întreaga lume. Însuși Putin ar vorbi singur de invidie: “Românii ăștia-s mai nebuni ca mine. Îi las naibii în pace”.

Vă imaginați conferințele de presă făcute la vorbitor? Primul ministru răspunzând întrebărilor cu receptorul în mână, după plexiglas, iar la celălalt receptor să se perinde ziariștii. Sau vizitele bilaterale? Vine premierul din Togo – singurul care ne-ar mai vizita țara – și să-l controleze gardienii la intrare de sulițe?

Iar dacă mai vreți un argument, gândiți-vă că acolo premierul îi va învăța în pușcărie și pe alții cum să fure la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Personal, nu țin nici măcar ca prim-ministrul să fie în viață când își exercită mandatul. Un adevărat lider politic poate să conducă țara și din urna de cenușă, și de la nivelul metroului, poate astfel se mai urgentează lucrările.  Dispărut fiind, ar putea face el mai mult rău decât Ciorbea, Ponta, Tăriceanu sau Boc? Și cui i-ar mai da el pomeni electorale? I-am face noi lui. Gândiți-vă, dacă lărgim aria de alegere și trecem dedesubt, ce oameni mari s-ar califica: de la Vintilă Brătianu la I.G. Duca, de la Dimitrie Sturdza la Ion I.C. Brătianu! Mult mai buni decât ce avem acum!

Trebuie să gândim democratic. Cum pe actualul lider l-au votat în număr mare morții, normal ar fi să dea și ei un prim-ministru.

Dacă ți-a plăcut, distribuie! :)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

18 Comments

 1. În context, eu cred că un condamnat și-a plătit – prin acea pedeapsă – greșeala.
  A duce lucrurile într-o pedepasă perpetuă îmi aduce aminte de ultimatumul URSS din 1940, care ne lua forever Bucovina de Nord, pentru ocuoarea vreme de 22 ani a Basarabiei (așa ziceau ei).

 2. Adrian, te-ai gandit vreodata serios sa emigrezi? Poate ca intrebarea asta e prea serioasa pentru hazul de necaz pe care il faci, nu ma pot abtine sa nu intreb. Cat despre Dragnea prim ministru, ce sa mai zic….nu ma mai mira nimic cand vine vorba despre ce se intampla in tarisoara aia…Sincer, nu stiu cum mai poate fi salvata Romania.

 3. /…/ O revoltă de penalitatea altuia ascunde altele deranjate prin noi, nu vreun mare cod moral.
  În situația de aici, o amenințare a infantilei dorințe de a fi cel mai puternic, în lume.
  Prin adînc avem și chestia asta.
  /…/

 4. Exagerezi,Adrian…Daca Nicusor Dan ar fi fost in locul lui Dragnea,oare tot asa de caustic ar fi fost mediul on-line ???

 5. E exact oglinda cetatenilor care i-au votat partidul. Diferenta e doar la ce fura fiecare, unii voturi, altii un litru de benzina din masina de serviciu. Petec dupa sac…restul e tacere…

 6. absolut senzational !~ chiar cred ca nu am ras in viata mea asa!!! times new roman ramane linistit in urma ….
  mii de multumiri…il recomand in nestire tuturor amicilor in ultimul timp! probabil ca in nici o tara din lume viata nu ar fi asa amuzanta. oricum felicitari!

 7. @mircea ordean: Deci consideri că a fi prim-ministru este un drept, iar a nu fi prim-ministru este o pedeapsă… Interesantă optică. În cazul ăsta, de ce nu te revolți că și tu ești pedepsit?